Trädgårdsanläggning i Skåne

RS trädgård & Hantverkstjänst AB

Trädgårdsanläggning är konsten att designa och skapa trivsamma utomhusmiljöer. Din trädgård ska vara en plats där du kan koppla av, njuta av naturen och sköta om dina växter i lugn och ro. En välplanerad trädgård har många fördelar. Den kan bland annat höja fastighetens värde samtidigt som du får en vacker plats att umgås med familj och vänner på. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att skapa en vacker och välfungerande trädgård. 

Vi erbjuder trädgårdsanläggning för såväl små som stora projekt och tillsammans hjälps vi åt att planera er drömträdgård. Oavsett om du vill ha hjälp med enklare plantering eller en mer omfattande om- eller nybyggnation av din trädgård så hjälper vi dig. 

Häckklippning i Skåne
RS trädgård & Hantverkstjänst AB hjälper er med trädgårdsanläggning i Skåne

Experter på trädgårdsanläggning

Vi är experter på trädgårdsanläggning och har lång erfarenhet när det kommer till att skapa trädgårdar som är unika och anpassade utifrån varje kunds vision. Tillsammans går vi igenom dina önskemål kring uppbyggnad, design och växtval. Vi hjälper till att välja växter som trivs väl i Sveriges klimat och i dina jordförhållanden. Kostnaden för trädgårdsanläggning varierar beroende på omfattningen av projektet och storleken på trädgården. Vi lämnar alltid gratis offert för de lite större jobben.

Vi levererar en helhetslösning för din trädgård i Skåne! Kontakta oss gärna så skapar vi en trädgård tillsammans som ni kan skylta med inför grannarna.

Processen steg för steg

Analys & planering

Det första vi gör är en noggrann analys av marken och dess egenskaper. Detta för att kunna välja lämpliga växter och planera trädgården på bästa möjliga sätt. Vi tar hänsyn till faktorer som jordens beskaffenhet, dränering, solljus och klimatförhållanden för att säkerställa att växterna trivs och blomstrar. 

Design & layout

Därefter skapar vi en noggrann design och layout för trädgården, där vi självklart tar hänsyn till dina önskemål och behov. Designen kan förutom växter och blommor även inkludera andra element så som stigar, plattor, vattenfunktioner och utomhusmöbler. Hur ser din drömträdgård ut?

Anläggning

När designen är godkänd kommer våra trädgårdsanläggare att utföra arbetet. Vi sätter en tidsplan för trädgårdsanläggningen och när den beräknas vara klar. Under själva anläggningsprocessen är vi noggranna med att välja högkvalitativa material och att genomföra arbetet enligt överenskommen tidsplan. Vi strävar efter att skapa trädgårdar som är hållbara och kräver minimalt underhåll över tiden.

Råd & vägledning

Slutligen erbjuder vi råd och vägledning kring skötsel och underhåll av trädgården så att den fortsätter att vara vacker och frodig långt efter att anläggningsarbetet är klart. Om du ändå känner att du vill ha hjälp med vattning av blommor, plantering och övrigt underhåll, så erbjuder vi även tjänster inom detta. Nu kan du njuta av din nya trädgård under en lång tid framöver.

Trädgårdsanläggning i Skåne

Vi hjälper dig med trädgårdsanläggning i Skåne

Vi hjälper dig med trädgårdsanläggning! Vi utgår ifrån Eslöv, men hjälper både privatpersoner och företag i Lund, Malmö, Kävlinge och i hela Skåne.

Har du några funderingar eller vill boka ett planeringsmöte? Ring oss på 070-7714444, maila oss på eller fyll i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig.